انتخاب صفحه

 معماری مدرن و کاربرد نورپردازی چراغ های آرند

آشنایی کامل با معماری مدرن + معرفی چراغ های آرند 
U

فهرست عناوین مقاله

معماری مدرن و کاربرد نورپردازی

معماری مدرن و نورپردازی یکی از عناصر کاربردی در طراحی معماری محسوب می شود. استفاده از نورپردازی و نور طبیعی معماری هر ساختمانی را برجسته می کند. می‌توان با استفاده از نورپردازی در معماری  توجه بیننده را روی ساختمان و به اشیا خاصی در داخل ساختمان جلب کرد. معماری مدرن و نورپردازی باعث می شود که به فضای اطراف ساختمان و نمای ساختمان زیبایی بخشیده شود.  نورپردازی خوب اثرات مثبتی را به همراه دارد که ممکن است برای کیفیت زندگی اهمیت داشته و روی راحتی و سلامت انسان تاثیر زیادی بگذارد.  به طور متوسط حدود ۲۰ درصد از انرژی مصرفی در ساختمان به روشنایی و نورپردازی اختصاص می یابد.  کیفیت خوب نورپردازی بر اساس تعادل به سه دسته تقسیم می شود:  1)ملاحظات معماری، ۲)  نیاز های انسان و ۳) بهره وری انرژی.

نورپردازی مدرن ساختمان
نورپردازی مدرن
معماری مدرن و تاثیر نورپردازی
نورپردازی مدرن خانه
معماری مدرن و تاثیر نورپردازی

معماری مدرن و نورپردازی

  • نیاز های انسان: کیفیت نور در یک ساختمان بر افراد داخل آن تاثیر زیادی می گذارد. نورپردازی خوب در معماری مدرن فضاهای ساختمان را بهبود می بخشد و می تواند تا حد زیادی به احساس رفاه کمک کند.
  • ملاحظات معماری: تکنیک ها و فناوری های جدید نقش یک متخصص نورپردازی یا طراح نور را برای موفقیت یک پروژه معماری مدرن بسیار مهم کرده است.  یکی از اهداف اصلی نورپردازی و روشنایی در طراحی معماری رامی توان برای شناخت اشکال و رنگ ها دانست.
  • بهره وری انرژی: کنترل نور و روشنایی راهی است که باعث می شود نورپردازی  بر روی این عناصر عملکرد بهتری داشته باشد.  به عنوان مثال با استفاده از دیمر ها و کنترل های هوشمند می توانید در فضاهایی که نورپردازی شده است چراغ های آن محیط را روشن کنید.  بنابراین یک معمار نیازی به وسایل روشنایی ندارد،  بلکه نیاز آن معمار به نور،  راحتی و فضا است.  نورپردازی در معماری مدرن تاثیر زیادی دارد.  همچنین در فضاهای کاری و فضاهای مسکونی با استفاده از نورپردازی می توان ظاهر بسیار بهتری به آن محیط بدهند.  توسط نور پردازی های خطی و متمرکز می توان برای وسایل تزیینی و طراحی داخلی استفاده کرد.
لاین نوری سقف

 نورپردازی در بخش های بیرون از ساختمان مثل حیاط، تراس،  فضای سبز و نمای ساختمان بسیار کاربردی است و باعث می شود در زمان تاریکی هوا این فضاها جذاب تر و زیباتر دیده شوند.  همچنین در فضاهایی مانند آرایشگاه ها، رستوران‌ها و کافه‌ها با استفاده از لامپ های هالوژن،  وال واشر ها و لامپ های ال ای دی بسیار مناسب هستند.  نورپردازی های موضعی جهت برجسته کردن محل مشخصی از یک فضا و جلب توجه افراد استفاده می شود. برای نورپردازی در فضاهای کاری و ساختمان های  مسکونی می‌توانید از سایت معتبر آرند استفاده کنید.  در این سایت مشاورانی حضور دارند که شما را راهنمایی کرده و برای انتخاب چراغ مناسب برای نورپردازی در محیط مورد نظرتان کمک خواهند کرد.  علاوه بر آن در این سایت فروشگاهی انواع چراغ های مگنتی،  دکوراتیو ، خطی و ریلی نیز موجود می‌باشند. 

اصول معماری مدرن و نورپردازی

اصول معماری مدرن و نورپردازی شامل موارد زیر است:

  • طبق اصول نورپردازی در معماری باید برای نورپردازی نمای ساختمان از رنگ های ملایم استفاده کرد.
  • طبق اصول نورپردازی در معماری در نمای ساختمان رنگ نور با رنگ متریال بیرونی آن باید با هم هماهنگی داشته باشند.
  • طبق اصول نورپردازی در معماری نورپردازی ساختمان نباید به گونه ای باشد که در فضای داخل ساختمان باعث آزار ساکنین شود.

انواع معماری مدرن و نور پردازی به صورت زیر بیان شده است: 

  • نورپردازی تزیینی
  • نورپردازی وظیفه ای
  • نورپردازی تاکیدی
  • نورپردازی عمومی
چراغ خطی توکار
نور خطی سقف
نورپردازی مدرن ویلا
نورپردازی مدرن اتاق

اصول معماری مدرن و نورپردازی

نورپردازی عمومی برای روشنایی فضاها استفاده می شود.  نورپردازی وظیفه ای برای روشن کردن سطح کار استفاده می شود.  نورپردازی تاکیدی برای جلوه دادن اشیا و یا جای خاصی استفاده می شود.  همینطور نورپردازی تزیینی بیشتر جنبه دکوراتیو و تزیینی دارد. جهت نور خورشید در داخل ساختمان به صورت موارد زیر است.

  • آفتاب مستقیم
  • انعکاس داخلی (که همان بازتاب نور بر روی سقف و دیوار تابیده می شود )
  • انعکاس خارجی (یعنی اینکه بازتاب نور از زمین به ساختمان های اطراف می تابد)

دمای رنگ نور به سه دسته تقسیم می شود عبارتند از:

۱) نور طبیعی

۲) نور سرد

۳) نور گرم

 

 

 

 

 

 

 

شدت تابش نور در دو حالت به وجود می آید عبارتند از:  نورپردازی سخت و نورپردازی نرم.  نورپردازی سخت از نور زیاد ایجاد می شود. یعنی سایه ها کاملاً دیده می‌شوند.  نورپردازی سخت  در ساعات ظهر به وجود می آید. نورپردازی نرم به این صورت است که نور پخش می شود و سایه ملایم تری ایجاد می شود.  این اتفاق  زمانی می افتد که نور خورشید به صورت آسمان ابری باشد

مزایای معماری مدرن و نورپردازی

یکی از مزایای اصلی نورپردازی جدید این است که گرمای کمتری تولید می کند.  این حالت باعث می شود شرایط آب و هوایی اتاق را به ویژه در تابستان به شدت بهبود  ببخشد. بنابراین امروزه در معماری مدرن و نور پردازی سعی می‌کنند که بیشتر از روشنایی طبیعی استفاده کنند.  در معماری مدرن و نورپردازی باید نور طبیعی کاملاً به طور مستقیم از طریق پنجره های بزرگ یا  سقف‌های شیشه‌ای به داخل فضا وارد می شود.  با نور پردازی در ساختمان در واقع به فضای ساختمان روح می دهیم.  نورپردازی در معماری به شکلی است که تا جایی که امکان دارد از نور طبیعی استفاده می شود.  نورپردازی در فضای سبز بسیار تاثیر گذار است.  به طور مثال استفاده از نورپردازی در قسمت درب ورودی، مسیر رفت و آمدها،  راه روها و حتی نمای ساختمان باعث زیباتر شدن این فضاها می شود.  نورپردازی در معماری مدرن باید هدفمند باشد.

نور پردازی محیط
 معماری مدرن و نورپردازی

مزایای معماری مدرن و نورپردازی

 نورپردازی در معماری داخلی اگر مناسب باشد در آن فضا حس خوب، چشم نواز و رویایی ایجاد می کند.  اما اگر نورپردازی خوب نباشد آن فضا را خسته کننده و حس خوبی ایجاد نمی‌کند. نورپرداری و فواید آن که در فضایی طراحی شده است عبارتند از:

  • افزایش حس امنیت
  • ارتقاء ایمنی در یک محیط
  • برقراری ارتباط افراد با محیط اطراف
  • افزایش زیبایی محیط و ساختمان
  • بالا بردن سلامت افراد

معماری مدرن و نور پردازی باعث می شود اندازه ساختمان بنا به سلیقه ی مهندس معمار بزرگتر یا کوچکتر به نظر برسد.  علاوه بر این در ساختمان ها به منظور جلب توجه یک عنصر مثل تابلو یا مجسمه از نورپردازی استفاده می شود.  همچنین نورپردازی در معماری مدرن باعث می شود حس مطلوبی از نظر روانی برای بازدیدکنندگان ایجاد شود.  نورپردازی در معماری مدرن باعث می شود که بافت ها جلوه بیشتری داشته باشند. مانند:  بافت زبر چوب و ظرافت تار عنکبوت و غیره. سایه یکی از مسائل مهم در نورپردازی محسوب می شود.  ایجاد سایه در فضا باعث می شود حس خوبی ایفا کند.

نور خطی

معرفی چراغ ها در معماری مدرن و نورپردازی

 

چراغ هایی که برای معماری مدرن و نورپردازی استفاده می شوند شامل  چراغ های ریلی،   دکوراتیو،  مگنتی و چراغ های خطی هستند.  چراغ های خطی آرند کم عرض هستند.  نوع نصب این چراغ به صورت توکار و روکار است.  چراغ های خطی بهترین جایگزین برای نورپردازی و چراغ های قدیمی هستند.  این نوع چراغ ها به صورت مستطیل شکل هستند و استفاده از این لامپ ها باعث بزرگتر نشان دادن آن محیط می شوند. چراغ خطی آرند علاوه بر زیبایی از تکنولوژی پیشرفته مانند dali و کنترل هوشمند برخوردار است.  در فضاهایی مانند آشپزخانه و اتاق ناهار خوری استفاده از این نوع چراغ گزینه بسیار مناسبی می باشد.  همچنین چراغ های خطی در فضاهای اداری،  رستوران‌ها ، کافه‌ها،  انبارها و هتل‌های مدرن بسیار کاربردی هستند.  این نوع چراغ ها از کیفیت بسیار بالایی برخوردار هستند. از نظر قیمت بسیار مناسب و مقرون به صرفه هستند. چراغ های ریلی توکار در سقف های کناف،  کاذب،  دیوار و همینطور سقف هایی که زاویه های مختلفی دارند استفاده می شوند.  ولتاژ چراغ ریلی توکار بسیار پایین است و از هرگونه تماس با این چراغ از خطر برق گرفتگی جلو گیری می‌کند.  همینطور چراغ ریل روکار آرند روی سقف و سقف کاذب استفاده می شود.

چراغ خطی آویز
چراغ خطی آرند در دو مدل روکار و آویز

 

نور خطی سقف
انواع چراغ ها در معماری مدرن 
چراغ خطی اتاق
نورپردازی محوطه
چراغ های خطی آرند
چراغ خطی آویز
چراغ خطی آشپزخانه
نورپردازی در معماری مدرن

معرفی چراغ ها در معماری مدرن و نورپردازی

چراغ های مگنتی  یکی از به روزترین و پرفروشترین چراغ ها محسوب می شوند. این نوع چراغ به صورت توکار نصب می شود.  کاربرد چراغ های مگنتی در روشنایی معماری های مدرن در فضاهای اداری،  فروشگاهی،  هتل‌ها و مسکونی می باشد.  چراغ های مگنتی قیمت بسیار مناسبی دارند.  همین طور از این چراغ ها برای نورپردازی در معماری های  مدرن زیاد استفاده می شوند. طرح چراغ های مگنتی به صورت  مدرن و مینیمال است.  برای طراحی داخلی که به صورت مینیمال چیده شده است این چراغ بهترین گزینه برای نورپردازی در آن محیط می باشد.  برای سفارش این نوع چراغ ها می توانید از سایت فروشگاهی آرند استفاده کنید.

چراغ خطی آویز
لاین نوری سقف

 چراغ نقطه ای آهنربایی مگنتار آرند

ویژگی های چراغ های نورپردازی در معماری مدرن و نورپردازی

 

نورپردازی های خطی یکی از روش های جدید در معماری مدرن و نورپردازی محسوب می شوند. ویژگی های چراغ خطی آرند عبارتند از:

  • برای فضاهای مدرن بسیار مناسب است.
  • از این نوع چراغ ها در طراحی مدرن استفاده می کنند.
  • طراحی این چراغ ها به صورت مینیمال است.
  • چراغ های خطی هم در جهت روشنایی و هم به عنوان دکوراتیو استفاده می شوند.

این نوع چراغ ها در سقف،  کف و دیوار قابل نصب هستند و در طراحی نورپردازی بسیار ایده آل و انعطاف پذیر هستند. چراغ های خطی نوردهی بالایی دارند و در برابر ضربه مقاوم هستند. این چراغ ها از طول عمر بالایی برخوردار هستند.

چراغ خطی خانه
نورپردازی خطی
چراغ های ریلی آرند

ویژگی های چراغ های نورپردازی در معماری مدرن و نورپردازی

چراغ های ریلی ال ای دی آرند نوعی از روشنایی مدرن محسوب می شوند که برای خانه هایی که بازسازی شده است بسیار ایده آل است.  از این نوع چراغ در فضاهایی که مشکل نصب تعدادی چراغ داریم استفاده می شود. به عنوان مثال در آشپزخانه یک چراغ داریم و نیاز به نور بیشتری داریم بنابراین چراغ ریلی گزینه مناسبی می باشد.  مزایای چراغ های ریلی آرند عبارتند از:

  • برجسته کردن لوازم خانه از جمله تابلوها، مبلمان،  مجسمه ها و حتی دیوار.
  • این چراغ ها ثابت هستند و نمی توان آن‌ها را به راحتی جابجا کرد.
  • چراغ های ریلی در هزینه های برق صرفه جویی می کند.
  • حرارت زیادی در محیط به وجود نمی آورد.
  • این نوع چراغ ها عمر طولانی تری نسبت به چراغ های معمولی دارند.
  • چراغ های ریلی برای فضاهای کوچک مناسب است.
  • نصب این نوع چراغ ها بسیار راحت است.
نورپردازی خطی نما
نورپردازی محوطه

طراحی معماری مدرن و نورپردازی در فضای باز

 

ایده های روشنایی در طراحی معماری مدرن و نورپردازی در فضای باز تنها چیزی است که شما باید برای افزودن روشنایی هنگام غروب به آن توجه داشته باشید. این چیزی نیست که نادیده گرفته شود، زیرا با نور مناسب، واقعاً می توانید حیاط خلوت خود را تغییر دهید. برای اینکه بتوانید فضای خود را تغییر دهید تا بتوانید نمای بهتری از باغ خود از داخل و خارج داشته باشید ما بهترین ایده های نورپردازی در فضای باز را جمع آوری کرده ایم. نحوه استفاده از چراغ ها در مسیرها، درب ها و درختان و گیاهان جلوه ای شگفت انگیز به باغ می دهند.

  • چراغ را برای قسمت های مختلف باغ آزمایش کنید. برای مثال به نورافکن روی پله ها، نورپردازی روی درختان یا فانوس های دنج در اطراف صندلی های بیرونی فکر کنید. در نورپردازی می توانید به فضای حیاط و باغچه توجه نشان دهید. ویژگی های کلیدی مانند گیاهان مورد علاقه خود را با نورپردازی برجسته کنید.

 

  • چراغ های دیواری مشکی مدرن جلوه ای شیک در برابر دیوارهایی با روکش سفید ایجاد می کنند و طراحی درب را به صورت سه راهی تکمیل می کنند. لامپ های نمایان شده حس شیک بودن صنعتی را اضافه می کنند.
  • نور نرم منعکس کننده آب همیشه جادویی به نظر می رسد. بنابراین ، اگر ایده های حوضچه باغ دارید ، به این فکر کنید که چگونه می توانید آنها را با نورپردازی خود ترکیب کنید تا صحنه ای هیجان انگیز ایجاد شود. اگر به دنبال یک گزینه جایگزین هستید ، به نصب چراغ های حوضچه در زیر آب فکر کنید. آنها درخشش جادویی را ایجاد می کنند و وقتی با دقت قرار بگیرند، به برجسته کردن گیاهان آبزی نیز کمک می کنند.
  • طراحی های معماری مانند راهی فوق العاده برای ارتقاء یک طرح معاصر است. از آلومینیوم مقاوم و رنگ آمیزی شده ، آنها رنگ صنعتی را به این صحنه ناهار خوری می بخشند ، به ویژه در کنار میز سیاه. در همین حال ، تعداد زیادی از شاخ و برگهای صعودی یک عنصر بافتی را به مجموعه اضافه می کند و مقدار سبز آرامش بخشی را ارائه می دهد.

  • اگر به دنبال رویکرد کم اهمیت تری هستید ، پس نورپردازی های ظریف را به عنوان بخشی از ایده های روشنایی باغ خود انتخاب کنید. نیمکت های داخلی و سایر ویژگی های حیاط خود را برای درخشندگی گرم و دلپذیر برجسته کنید. و قرار دادن نورهای روشن در ایده های گلدان شما و زیر درختان گلدانی به شما این امکان را می دهد که از طیف وسیعی از اشکال و رنگ های ارگانیک حتی در هنگام غروب قدردانی کنید.

.

 

 

 

 

 

  • استفاده از تعدادی شمع در فانوس های زیبا یا نگهدارنده ها به حال و هوای دل انگیز می افزایند و احساس عاشقانه را تقویت می کنند. این نورپردازی برای طراحی فضای سبز در معماری مدرن بسیار مناسب است.
نورپردازی

امید است از  اهمیت نورپردازی در معماری مدرن  آگاه شده باشید و متنوع ترین و مدرن ترین چراغ ها و رنگ های نورپردازی، به همراه روشنایی متقارن و زاویه دار با بالاترین معیارهای زیبایی سنجی دکوراتیو را در سازه ی خود داشته باشید.

لوگو آرند

 برای اطلاع از جزئیات فنی بیشترو مشاوره فنی نور پردازی وخرید چراغ های متنوع 

 از طریق دکمه کنار صفحه  و از طریق واتس اپ یا شماره

021-66171265

با بخش فروش و فنی آرند تماس حاصل فرمایید

 

چراغ دکوراتیو

چرا غ هاي تزئینی و دکوراتیو آرند مبتنی بر نیازهاي معماران و طراحان هنري هستند و در تیم مهندسی ما توسعه داده شده اند …

همه چیز درمورد بهترین منابع نور برای یوتیوبرها و ویدئوبلاگرها

یکی از پرطرفدار ترین وب گاه های اینترنتی، یوتیوب است. امروزه با افزایش محبوبیت این برنامه، تعداد یوتیوبرها نیز افزایش یافته است. اگر شما نیز علاقه به این شغل دارید، از همین امروز شروع کنید و ابزار های لازمه آن را تهیه کنید. شرکت آرند روشنایی ارائه دهنده بهترین منابع نور برای یوتیوبرها و ویدئوبلاگرها میباشد. برای خرید با شماره های درج شده در سایت تماس حاصل فرمایید.

دمای رنگ نور

دمای رنگ نور

زمانی که خروجی منبع نور، نور سفید و طیف های مرتبط با آن است.

 بر حسب کلوین بیان می شود.زمانی که به جسم سیاه (جسم سیاه عنصری است مانند پلاتین که هیچ نوری منعکس نمی کند و کل نوری که به آن تابیده شود

چراغ خطی-راهنمای جامع خرید انواع نور خطی یا لاین نوری، نور خطی سقف یا لاین نوری سقف

محبوب ترین مدل نصب چراغ های خطی به صورت آویز است. زیرا در این نوع نصب شما …

چراغ مگنتی

چراغ مگنتی از جمله چراغ های گروه روشنایی آرند است که از خانواده تکامل یافته و گسترش یافته میباشد که با یک نسخه …

چراغ پارکینگی

چراغ پارکینگی یکی از چراغ های موجود در ما بین چراغ های گروه روشنایی آرند می باشد.ارند مفتخر است…

خرید چراغ خطی -راهنمای خرید و 10 نکته مهم درباره خرید چراغ های خطی

چراغ خطی  شامل چراغ های روکار، توکار و آویز میباشد. استفاده از چراغ های خطی و نورپردازی خطی به دلیل سفارشی سازی بسیار قابل توجه و مناسب است.

استانداردهای چراغ و لامپ

استانداردهای چراغ و لامپ را بر روی جعبه‌ی چراغ یا لامپ های خریداری شده همواره مشاهده می کنیم. اما این استانداردها به چه معنا هستند و هر کدام نمایش دهنده‌ی چه اطلاعاتی هستند؟!

در ادامه به بررسی هر یک از این استاندارها خواهیم پرداخت :
استاندارد CE

نورپردازی چراغ های خطی -راهنمای استفاده در طراحی فضاهای داخلی ساختمان

در طراحی ها و اجراهای روز دنیا کاربری چراغ های خطی در فضاهای داخلی رو به افزایش است نورپردازی فضا داخلی با چراغ خطی فضای مدرنی ایجاد میکند.

بهره نوری

 Luminous efficacy  ، نسبت نور خروجی از لامپ به توان مصرفی آنست و با واحد  لومن بر وات (lm/W)بیان میشود.

این عدد که در واقع نسبت شار نوری خارج شده از لامپ به توان مصرفی آن است.

هرچه بهره نوری یک لامپ بیشتر باشد آن لامپ

Rate this post